De oorsprong van gokken

bestevideoslots

Het is fascinerend om erachter te komen waarom het verleden van de menselijke samenleving een gok is. Helaas is het moeilijk om de exacte datum van het oude gokken vast te stellen. Omdat vuur de fysieke manifestatie is van natuurwetten, vertegenwoordigt de opwinding die het genereert het psychologische proces waarin de mensheid evolueert. Het is onmogelijk te zeggen wanneer onze voorouders de aanwezigheid van beide ontdekten.

Men denkt dat de oude man ongeveer 700.000 jaar geleden, aan het einde van het late Pleistoceen, op het historische toneel verscheen. En hoewel enkele opwindende paleontologische ontdekkingen de datum hebben verschoven naar 2,4 – 1,5 miljoen jaar, maakt het een klein verschil in ons onderzoek. Onze voorouder van de holbewoner is misschien het idee van “gebeurtenis” tegengekomen tijdens de jacht als gevolg van zijn wilde leven dat zorgde voor hun dagelijkse brood. Ondanks zijn vermogen om de strik te veranderen, kan hij niet garanderen dat deze in een deel van de uitvoer zal vallen. In de oudheid werden de termen “geval” en “kans” door elkaar gebruikt.

Kans en zaak

Na enige tijd lijkt dit overblijfsel uit het stenen tijdperk zich te hebben gerealiseerd dat hoe minder het erop vertrouwt, hoe hoger het caloriegehalte van het ochtendmenu is. Het waren toen, in zijn eenvoudigste vorm, belangrijke termen als “gevallen” en “kans”, en helemaal niets voor andere, even belangrijke concepten als “RATE”. Hoewel we alleen het verleden van overlevingsgokken kunnen bespreken, omvat de hoofdprijs ook eten. De zaak heeft de wereld overgenomen. Elk showleven (inclusief dat van ons) is het product van een associatie tussen een of meer willekeurige microscopisch kleine cellen en minstens één klein sperma, en de volledige diversiteit van dit leven definieert een voorspelbare cocktail van chromosoom-, DNA- en hormoongenen.

Rites of Religion

“Toy God – Man Dit is de eerste stap, en dan komt de tweede. We moeten spelen om te overleven.” Religieus Plato Het gokken verkregen door het toedienen van oude religieuze rituelen in de vorm van religieus materiaal, evenals de bijbehorende parafernalia. Rites van oude heidense profeten, of het nu druïden, magiërs, priesters of orakels waren, draaiden allemaal om hetzelfde scenario. Het onvoorspelbare kennen en voorspellen wat er zal gebeuren, evolueerde op een relatief eenvoudige manier. Het kunnen kleine artefacten zijn, zoals stenen, schelpen, pijlpunten of andere artefacten die speciaal voor dit doel zijn gemaakt. Afhankelijk van hoe deze dingen zijn gedaald en de aannames die zijn gedaan met betrekking tot het resultaat van gebeurtenissen – ook al was het verlies van artefacten een goed resultaat, is ongepaard een negatief resultaat.

Zelfopoffering

Op dit moment worden er offers gebracht om de goden te behagen en om de kans op het bereiken van het gewenste resultaat te vergroten. Zou een concessie kunnen doen aan alle aanwezigen in de hoop op een gunstig resultaat. Daardoor wordt iedereen die de plechtigheid bijwoont een actieve deelnemer aan een kansspel. Zo begint het echte verhaal van gokken met een hoog risico. De spelers twijfelden er niet aan dat een krachtige en bovennatuurlijke kracht de leiding had over het verloop en de uitkomst van het spel. In hun ogen heeft ze hun vertrouwen vergroot in haar vermogen om alle cruciale processen op de grond aan te pakken en te volgen, of het nu gaat om een ​​droogte, een zonsverduistering of een vijandelijke aanval. Deze kracht verandert in de loop van de tijd in fysieke representaties van Goden. Als gevolg hiervan is waarzeggerij geëvolueerd tot een spel met hogere machten, met het leven als het tempo. Het is door middel van het spel dat onze voorouders probeerden de wereld te beïnvloeden en aan te passen aan jouw behoeften.

Oude wereld speelkaarten

De oorsprong van zo’n gokkenmerk als speelkaarten kan worden teruggevoerd tot het oude Egypte (12-13 eeuw voor Christus), India (16e eeuw) en het Verre Oosten (7-8 eeuw). Historici zijn het op dit punt oneens. Het is beroemd om één ding: na een lange en moeizame reis naar Europa in de 15e en 18e eeuw, werden speelkaarten op het grondgebied van de voormalige Sovjet-Unie in “satijn” veranderd. We zouden geen spellen zoals blackjack, alle soorten poker (Caribbean, Oasis, Texas, etc.) of een Red Dog kunnen spelen als we geen speelkaarten hadden.

laatste gedachten

Oude gokbeschavingen hebben een gemeenschappelijke voorouder. Ze zijn allemaal verbonden met hogere, ongeziene, almachtige en raadselachtige krachten. Het spel vertegenwoordigde het hele leven van een man, van geboorte tot dood, en vaak ook daarna. Als gevolg hiervan worden gokfoto’s van de doden gevonden in Egyptische graven. De Egyptenaren beweerden dat wanneer de doden spelen, ze een nieuw bestaan ​​opwekken. De redenen voor overlijden en wedergeboorte op het bord zijn te vinden in Indiase, IJslandse en Noord-Amerikaanse legendes. Het heilige altaar is vaak het speelveld of een analoog bord. Door de geschiedenis van de mensheid heen zijn de begrippen ‘goddelijk’ en ‘gokken’ met elkaar verbonden, en ze zijn beide weerspiegelingen van hetzelfde fenomeen.